Riool ontstoppen Nijmegen

Een rioolontstopping in Nijmegen doen wij graag voor u!

Afvalwater en resten worden netjes door het riool afgevoerd en we houden epidemieën buiten de deur. Tijdig uw riool ontstoppen is dan ook zeer belangrijk. U woont of werkt in Nijmegen en u heeft dringend een vakman nodig? Dan hoeft u alleen ons nummer in te toetsen. Een betere riooldeskundige zult u in uw omgeving niet vinden!

Hoe kan onze expert uw riool ontstoppen?

Onze expert is op alle soorten verstoppingen in het riool voorbereid, hoe ernstig deze ook zijn. Moet het vuil worden uitgefreesd? Is waterdruk efficiënter? Of is er alleen een ontstoppingsveer nodig? Onze specialist bekijkt per geval welke werkzaamheden hij moet uitvoeren.

Soms kan een blokkade in het riool ook veroorzaakt worden door een ernstiger rioolprobleem. Als onze expert iets dergelijks vermoedt dan kan hij een inspectie met een rioolcamera uitvoeren. De volgende problemen kunnen dan aan het licht worden gebracht:

1. Wortelgroei in leidingen
Wortels van bomen of struiken kunnen door gaten of voegen in leidingen groeien. Op een gegeven moment ontstaat er dan een ‘wortelgordijn’. Deze houdt alle doorgespoelde resten tegen. Mogelijk ontstaan er ook lekkages.

2. Gescheurde of gebroken leidingen
Uw leidingen kunnen door verzakking of veroudering scheuren of breken. Het is mogelijk dat een chemische ontstopper een gat in uw leiding heeft gebrand. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de afvoer van alle resten.

3. Verzakking van het riool
Als een riool verzakt, verschuiven of breken de leidingen. In veel gevallen raakt de binnenriolering van de buitenriolering gescheiden. Talloze verstoppingen en lekkages kunnen dan het gevolg zijn!

Kosten riool ontstoppen Nijmegen

Zoals u wel begrijpt, kunnen blokkades in het riool door verschillende problemen worden veroorzaakt. Heeft u zelf te veel resten door de afvoer gespoeld? Mogelijk kan uw probleem dan binnen een uur worden opgelost. Stromen de resten niet weg door een riooldefect? Dan moet de specialist meer werkzaamheden uitvoeren. Het type werkzaamheden en het aantal werkuren bepalen dan ook voor een groot deel de kosten.

Kan uw riool beschadigd raken?

Van aangekoekte etensresten tot complete fietsen: alles wat geen waarde meer heeft, wordt helaas ook in het riool gedumpt. Veel voorwerpen of producten kunnen uw riool ook schade toebrengen en de waterzuivering ernstig verstoren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • verfresten
  • chemische ontstoppers
  • schoonmaakmiddelen
  • medicijnen
  • drugsafval
  • bouwafval

Vaker uw riool ontstoppen? Het kan.

U kunt onze expert inhuren voor een eenmalige ingreep, maar een onderhoudscontract is ook mogelijk. Hij komt dan regelmatig langs om uw riool te reinigen en te inspecteren. (Beginnende) blokkades worden dan ook meteen verwijderd. Meer weten? Toets ons nummer in en onze specialist beantwoordt al uw vragen.

Hulp nodig bij riool ontstoppen? U staat er niet alleen voor.

Onze Nijmeegse experts staan bekend om hun snelheid, vakkundigheid en servicegerichte houding. U kunt dag en nacht op ons rekenen, ook in het weekend en op feestdagen. Bel ons nu voor een afspraak en laat u aangenaam verrassen!

Riool ontstoppen Nijmegen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!