Riool ontstoppen in Nijmegen en omgeving

Heeft u een problemen met het riool, een specifieke afvoer, gootsteen of wc? Dan bent u bij Rioolservice Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn dé rioolontstoppingsdienst in Nijmegen, Beuningen, Malden en Groesbeek. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw verstopping is en waar het probleem zit. Onze rioolspecialist staat dag en nacht voor u klaar, zelfs op zaterdag en zondag. Dankzij zijn jarenlange ervaring is uw rioolprobleem snel verleden tijd.

Ontstoppingsdienst Nijmegen staat voor snelle service

Een rioolprobleem wilt u het liefst meteen oplossen. Elk uur dat u extra moet wachten, zorgt voor meer ergernis en wellicht ook voor grotere schade. Hoe fijn is het dan dat na één simpel belletje Ontstoppingsdienst Nijmegen bij u voor de deur staat! Met behulp van de modernste apparatuur verdwijnt iedere verstopping als sneeuw voor de zon. Of u nu last heeft van een verstopt toilet, een bad of afvoer dat niet doorloopt of een muffe rioolgeur in uw woning. Bel en u wordt in no-time geholpen.

Rioolservice Nijmegen, geen klus te groot

Het riool is het afvoersysteem van uw woning. Alles in uw huis komt hierop uit: de wc’s, wasbakken, vaatwasser, wasmachine, bad en douche. Elk putje waar water wegloopt is aangesloten op het riool en kan verstopt raken. Vaak verdwijnt er naast water namelijk ook spul dat zich langzaam of plots ophoopt in de afvoerbuis. Denk maar aan vetresten, proppen toiletpapier, haren en zeepresten. Na verloop van tijd slibt het dicht, met een verstopping tot gevolg. Het water loopt niet meer weg, soms stroomt het zelfs over en apparaten zoals een vaatwasser werken niet meer. Waar de verstopping ook zit en wat de oorzaak ook is, geen klus is te groot voor Rioolservice Nijmegen.

Werkwijze rioolservice Nijmegen

Stroomt de wc over, loopt uw vaatwasser niet af of klotst het regenwater over de dakgoot? Geen paniek, maar neem contact op met rioolservice Nijmegen. In een mum van tijd helpt onze rioolspecialist u uit de brand:

 1. Bel of vul het contactformulier in en ontstoppingsdienst Nijmegen komt direct in actie.
 2. De lokale vakman onderzoekt het rioolprobleem en vindt de oorzaak van de verstopping.
 3. Lukt dit niet met het blote oog, dan is een uitgebreide rioolinspectie mogelijk. 
 4. De rioolspecialist gaat aan de slag met een ontstoppingsveer, frees of hogedrukspuit.
 5. Het verstoppingsprobleem wordt snel, vakkundig en zonder schade verholpen.
 6. Tot slot geeft de vakman uit regio Nijmegen preventief advies.

Wat kost riool ontstoppen in regio Nijmegen?

Het laten ontstoppen van uw riool in Nijmegen, #, # en # is niet gratis, maar we garanderen u wel een eerlijke prijs. Hoe hoog die prijs precies is, valt lastig te voorspellen. Het ligt helemaal aan de omvang en het soort verstopping dat u heeft:

 • Hoe lang duurt het opsporen van de verstopping?
 • Welk materiaal is nodig om uw riool te ontstoppen?
 • Hoeveel tijd is de rioolspecialist kwijt met het ontstoppen zelf?
 • Zijn er meerdere vakmannen nodig om het probleem op te lossen?

Deze punten hebben allemaal effect op de totale kosten. Wilt u weten wat de prijs in uw geval is? Bel ons voor een oriënterend gesprek of vrijblijvende prijsindicatie.

Zelf de afvoer ontstoppen

Voordat u onze rioolspecialist voor Nijmegen belt om uw afvoer te ontstoppen, is het een idee om het eerst zelf te proberen. Maar let op! Doe dit wel op de juiste manier. Het laatste dat u wilt is de verstopping verergeren of schade toebrengen aan uw leidingen:

 • Probeer nooit een verstopping ‘weg te duwen’. U verplaatst zo alleen het probleem.
 • Gebruik altijd een plopper. Hiermee komt de verstopping los en spoelt het soms weg.
 • Spoel geregeld uw afvoer met kokend water en soda. Dit breekt vastgekoekt vet af.  
 • Maak nooit gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Dit tast uw leidingen aan.

Al het bovenstaande geprobeerd, maar is de verstopping niet weg? Bel dan toch maar onze rioolexpert voor regio Nijmegen. U betaalt dan weliswaar iets meer geld, maar het rioolprobleem wordt wél snel en efficiënt opgelost. 

Riool ontstoppen Nijmegen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!