Riool verstopt Nijmegen

Een riolering verstopping in Nijmegen lossen wij graag voor u op!

Zit uw riool verstopt in Nijmegen en heeft u zelf geen succes geboekt met uw plopper? U belt ons nummer en u regelt meteen een afspraak voor op de korte termijn. Onze specialist in Nijmegen is snel ter plekke en uitermate gekwalificeerd om uw probleem op te lossen. Hoe langer u wacht, hoe langer de overlast voor u aanhoudt!

Riool verstopt: hoe ernstig is het?

Niet alle verstoppingen ontstaan op dezelfde manier. Veel hangt af van de omstandigheden: wat heeft u bijvoorbeeld door de afvoer willen spoelen? Of is er per ongeluk iets in gevallen? We schetsen even een paar scenario’s:

 • Vetresten zorgen voor massieve klompen in uw leidingen.
 • Zeepresten en haren vormen plakkerige hopen die meer resten aantrekken.
 • Voorwerpen kunnen een afvoer door hun vorm blokkeren.
 • Een leiding kan scheuren of breken, waardoor de resten worden gestremd.
 • Boomwortels kunnen door openingen in leidingen groeien.
Verstoppingen die door de resten zelf worden veroorzaakt kunnen vaak al binnen een uur na aankomst van de specialist verwijderd worden. Is er meer aan de hand, zoals een gebroken leiding? Dan zijn er meer werkzaamheden en dus ook meer werkuren voor nodig om dat op te lossen. Gelukkig is onze specialist van alle markten thuis!

Professionele hulp bij riool verstopping in Nijmegen

U belt niet voor niets een professional. Een blokkade kan namelijk zo hardnekkig zijn dat deze niet met een plopper of met soda te verwijderen is. Belt u ons voor een afspraak, dan kunt u allerlei voordelen verwachten:

 1. Hulp van een lokale vakman
 2. Milieuvriendelijke ontstoppingsmethodes
 3. Vrijblijvende adviezen
 4. Eerlijke prijzen
 5. Duidelijke nota’s
 6. Weekend of feestdag? Ook dan komt uw vakman langs!

Kosten bij een verstopt riool

Wat bedoelen wij met eerlijke prijzen? Onze professionals voeren geen werkzaamheden uit zonder uw toestemming. Is het probleem complexer dan gedacht en zijn er meer of andere werkzaamheden nodig? Dan wordt dit ook eerst met u besproken. Voor elke opdracht krijgt u een duidelijke berekening waarop alle werkzaamheden omschreven staan, inclusief de bijbehorende kosten.

Riool verstopt: hoe voorkomt u dit voortaan?

U heeft een feestje gepland of u moet zich opmaken voor een sollicitatiegesprek. Een slecht werkende douche of toilet kan dan veel roet in het eten gooien! Dat uw riolering verstopt raakt, wilt u dan ook zeker voorkomen. Dit lukt u vast met deze tips.

 1. Spoel alleen urine, uitwerpselen en wc-papier door uw toilet.
 2. Lever vet apart in voor recycling. Hier kan biobrandstof van worden gemaakt.
 3. Reinig alle afvoeren maandelijks met wat soda en heet water.
 4. Gebruik schoonmaakazijn tegen kalkaanslag.
 5. Plaats een afvalemmertje naast het toilet voor tampons en maandverband.

Riolering verstopt in Nijmegen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Onze rioolvakman in Nijmegen staat al klaar. Bel ons en we plannen uw opdracht meteen in. U kunt ons dag en nacht bellen, zeker als uw toilet op ieder moment kan overstromen! Onze vakman verwijdert de blokkade snel en veilig met uiterst kwalitatief gereedschap.

Riool verstopt Nijmegen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!